logo
RNTV Live

Incredibil. Angajaţii ANAF Prahova joacă “Solitaire”, în timp ce oamenii aşteaptă la cozi

Incredibil. Angajaţii ANAF Prahova joacă “Solitaire”, în timp ce oamenii aşteaptă la cozi
Mihai Constantinescu

Dacă vi s-a părut că pierdeţi mult timp pe la uşile birourilor ANAF Prahova, poate că aşa şi a fost, iar motivul ar putea fi cel dezvăluit de o prahoveancă.

Aceasta a surprins mai multe imagini în care se vede clar ce presupune activitatea din spatele ghişeelor. În timp  ce tânăra era plimbată pe la diferite birouri, fără a i se rezolva problema cu care venise, la calculator se juca “Solitaire”.

Indignată femeia a făcut mai multe fotografii pe care le-a făcut publice pe o reţea de socializare. Fotografiile au fost însoţite şi de următorul mesaj:”Cum e să stai la coadă la ANAF ca tâmpitul/a, să le dai bani, iar ele se joacă Solitaire? Îmi mai trebuia o hârtie şi întreb de unde o pot ridica, iar o doamnă  draguţă mă trimite să iau bon, să stau iar la rând, la biroul nr 1. De la biroul nr 1 mă trimite la uşa cu nr 13. Intru, mă întreabă ce vreau,cum mă cheamă:”… aaa nu la noi la nr 14…” Mă duc şi acolo. Toată lumea se face că are treabă la calculator… Le spun ce vreau:”.. aaa la dnu trebuie să te duci. Luaţi loc şi asteptaţi!…”Şi astept ce pot să fac! Doar nu pot să îi intrerup din joc.” a concluzionat tânăra.

sursa facebook Damian Rodica

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor