logo
RNTV Live

INCREDIBIL! Ce s-a întâmplat în sala de ședințe a Senatului? Încă se mai poartă această metodă

iulian dumitrescu pnl
rnews

Senatorul  Iulian Dumitrescu reacționează

Nu este pentru prima dată când politicienii votează cu două mâini, atunci când colegul de partid e plecat, însă ce te faci atunci când cel pentru care votezi nu a vrut să își exprime votul. Așa s-a întâmplat și în cazul ședinței de ieri, când actuala putere PSD-ALDE a vrut să strângă cât mai multe voturi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor.

Cel care s-a trezit printre votanți, deși nu participase la ședință, a fost chiar senatorul prahovean Iulian Dumitrescu. Imediat după aflarea veștii, aceasta a demonstrat  că nu a fost prezent la vot, nu a folosit cartela de vot și nu a semnat condica de prezență.

Declarația senatorului prahovean, Iulian Dumitrescu:

Nu știu pe cine am deranjat, dar am asistat în această după-amiază la o tentativă mârșavă de compromitere a mea. În ciuda faptului că nu am participat la votul exprimat în Senat pe modificarea şi completarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, pe lista nominală de la vot figuram ca și cum aș fi fost prezent și aș fi votat în favoarea propunerilor Comisiei Iordache.

Colegii de la PNL au sesizat cât de gravă era situația, m-au anunțat și am ajuns în câteva minute în sala de ședință a Senatului. Am cerut explicații de la microfonul central, după ce am arătat că nu am fost prezent la vot, nu am folosit cartela de vot și nu am semnat condica de prezență. Sper ca actuala putere, PSD-ALDE, să corecteze minciuna, nu îmi închipuiam că asemenea mârșăvii sunt posibile în Senatul României

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor