logo
RNTV Live

Incredibil! Ce i-a trecut prin minte unui bărbat să spună despre maşina lui ca să o vândă mai repede!

pas-1024×614
Mihai Constantinescu

Nu se ştie exact dacă metoda a dat şi roade, dar cu sigranţă toti cei care au citit anunţul au fost amuzaţi. Iată cum sună anunţul postat pe un site de specialitate:

“Nemţoaică sănătoasă şi frumoasă, caut să-mi refac viaţa alături de tine … M-am născut în 2008 în Germania, dar am învăţat să merg în România. Încă de la început am avut o relaţie deosebită fiind fidelă unicului meu stăpân, un domn cochet care deși mă iubeste , zice că nu poate cu două deodată. A ales-o pe ailaltă … treaba lui! Și câte am făcut pentru el … vara sau iarna, pe soare, ploaie sau ninsoare, l-am dus peste tot fără să mă plâng de nimic. Cât timp am fost cu el nu i-am cerut decât să mă ducă regulat la inspecţie la cei care mi-au dat viata. Nimic altceva!”.

Bărbatul nu se opreşte aici şi continuă descierea stufoasă: “Să știi că nici la mâncare nu sunt pretenţioasă. Dacă te porţi frumos cu mine pot să beau şi doar 6 litri la sută. Dacă mi-am făcut plinul pot să merg şi 1000 de km. Am doar 2000 cmc, DSG în talie. Deşi lumea zice cş nu mai sunt chiar tinerică, să ştii că mă ţin foarte bine, nu mă dor articulaţiile, n-am nici liftinguri şi nici botox şi nici nu mă fardez. Am carnet de sănătate la zi, şi am ieşit foarte bine la toate verificările. Am analizele şi vaccinurile la zi. Doctorii mei spun că mai am mulţi ani înainte. Dacă ai îndoieli facem un test la medicul tău”.

sursa auto-bild.ro

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor