logo
RNTV Live

INCREDIBIL ! Primul deces după gazarea din 10 august

BUCURESTI – PIATA VICTORIEI – PROTEST – DIASPORA
rnews

Unul dintre protestatarii din Piața Victoriei a murit

Un bărbat din Teleorman a murit la o săptămână după ce a fost gazat în Piața Victoriei. Potrivit B1.ro, teleormaneanul de 62 de ani a fost răpus de o hemoragie digestivă superioară,la scurt timp după protestul Diapsorei, atunci când manifestanţii au fost atacaţi cu gaze lacrimogene. Anunțul a fost făcut de jurnalistul Alexandru Căutiș, într-o postare pe Facebook.

”Exclusiv! Un protestatar mort în urma incidentelor din Piața Victoriei
Ilie Gâzea, un bătrân de 62 de ani a decedat la o săptămână după ce a leșinat în urma acțiunii cu gaze lacrimogene. Pe 10 august, la mitingul din Piața Victoriei, în jurul orei 20, acesta a avut o puternică hemoragie nazală și bucală. A primit îngrijiri medicale și a plecat acasă. A doua zi s-a simțit foarte rău și a mers la spital. Ironia sorții face ca acest bătrân să fie din Turnu Măgurele, decesul înregistrându-se la spitalul din Alexandria. Revin cu alte detalii”, a scris Alexandru Căutiș pe Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor