logo
RNTV Live

Inedit. Într-o localitate din Prahova copiii vor merge la creșă pe banii primăriei

copii la cresa (Large)
Oana Stoica

După aproape doi ani de la începerea lucrărilor, o fostă centrală termică din Băicoi, s-a transformat într-o modernă creșă. Primăria orașului a investit aproape 600.000 de lei pentru ca mamele din Cartierul Liliești să aibă unde să-și lase copii și să se întoarcă la muncă. Viceprimarul cu atribuții de primar, Marius Constantin a anunțat că în maxim două săptămâni creșa va fi inaugurată. Proiectul se numește „Mame active pe piața muncii”. Concret, copiii cu vârste între 0 și 3 ani pot fi duși la creșa din zona Centrului Civic – blocuri Liliești.

Mai mult, nu se va percepe nici o taxă, iar primăria va suporta toate cheltuilile. Sunt 40 de locuri disponibile pentru copii, dintre care cinci pentru cei de etnie romă. Părinții interesați pot depune solicitări până la data de 30 martie. Persoana de contact este Bogățoiu Gabriel, telefon 0722.310.742 sau 0244.260.816.

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor