logo
RNTV Live

Infracțiuni rutiere pe bandă rulantă în minivacanță. Polițiștii dambovițeni au lucrat la foc automat

actiune-rutiera-1
Erika Stoica

Poliția Rutieră a raportat o serie de incidente pe șoselele județului Dambovița în ultimele zile, intervenind pentru a preveni situații periculoase și pentru a menține siguranța traficului.

Pe strada Laminorului, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Ghirdoveni, a fost oprit pentru control la data de 3 mai. Verificările au relevat că vehiculul era radiat din circulație.

La data de 4 mai, pe strada Calea București, două autoturisme au fost implicate într-un accident soldat cu pagube materiale. Șoferul unuia dintre vehicule, un bărbat de 44 de ani, a fost testat pozitiv pentru alcool și a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice.

În alt incident, un șofer de 46 de ani, din Vișina, a fost oprit pentru control pe DJ 611, fiind depistat că conduce sub influența alcoolului.

În comuna Valea Lungă, un bărbat de 27 de ani, din Târgoviște, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlp de pe marginea drumului. În urma testării, s-a constatat că acesta avea o concentrație ridicată de alcool în sânge.

În alte cazuri, șoferi au fost depistați conducând sub influența substanțelor interzise, iar un bărbat a fost surprins conducând fără permis, după ce i-a fost retras în 2021.

În toate aceste situații, poliția a întocmit dosare penale pentru încălcările constatate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor