logo
RNTV Live

Înfrângere la limită în țara vicecampioanei mondiale! HNK Gorica vs. Petrolul 1-0

petrolul gorica 1
Ciprian Radu

Înfrângere la limită în țara vicecampioanei mondiale

Petrolul a pierdut cu scorul de 0-1 cel de-al treilea amical disputat în stagiul de pregătire de vară. Lupii nu au câștigat niciunul, reușind, în schimb, o remiză. 

Un meci egal și două înfrângeri, ambele la limită, este bilanțul Petrolului până acum, în stagiul din Slovenia.

Lupii au remizat, 1-1, cu NK Krsko (Slovenia, prima ligă) și au pierdut, 1-2 cu FK Tuzla (Bosnia, prima ligă) și, astăzi, 0-1 cu HNK Gorica (Croația, prima ligă).

 

Gorica este nou-promovată în prima ligă croată, dar se vede puterea fotbalului care tocmai a produs medaliile de argint la Mondialul din Rusia.

A fost cel mai tare test al lupilor de până acum și, în mod cert, petroliștii, promovați din liga a treia, i-au făcut față.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Farouk Miya, din Uganda. Acesta a pătruns în careu, pe partea dreaptă, şi a şutat în forţă la colţul lung.

Galben-albaștrii au avut șansele lor de a înscrie. Plămadă, Danci,  Arnăutu sau Nini Popescu s-au aflat, pe rând, în fața golului, dar nu au reușit să finalizeze. Croații au ratat și ei la fel de mult, iar jocul s-a încheiat cu avantaj minim pentru Gorica.

Pentru Petrolul urmează încă două zile de antrenamente şi un ultim test, vineri, de la ora României 18.30, tot în Croaţia, în compania unei alte grupări de prim eşalon, NK Slaven Belupo.

HNK Gorica – FC Petrolul Ploieşti  1-0 (1-0)

Marcator: Miya (31)

HNK Gorica: Kahlina – Mitchedlishvili, Jovicic, Cagalj, Zwolinski- Lovric, Maslowski, Maloca, Miya – Dabro, Believe. Au mai jucat: Veriga – Krizmanic, Matosevic, Zwolinski, Dvornekovic, Ljubisavljevic, Zutic, Zenko, Sroler, Marina, Spicic. Antrenor: Sergej Jakirovic.

FC Petrolul: Isvoranu (60 Bolboaşă) – Olaru (82 Velisar), Plămadă (46 Antoche), Cazan (68 Ghinga), Ţigănaşu (60 Ţicu) – Danci (54 Chindriş) – Ciocâlteu (80 Nica), Herea (54 Cruceru) – Saim Tudor (74 Ene), Arnăutu (63 Lambru), Niziri (46 N. Popescu). Antrenor: Leo Grozavu.

Sursa: fcpetrolul.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor