logo
RNTV Live

Înregistrări audio cu iz penal! EXCLUSIV

scandal cl
rnews

Înregistrarea a fost făcută ieri, 21 septembrie 2016, la ședința AGA a CSM Ploiești. Personajele principale sunt: viceprimarul Cristian Ganea, consilierii Gheorghe Sârbu și George Botez, dar și directorul CSM, Cezar Stoichiciu.

Grav este că interesele de partid sunt mai presus decât interesul ploieștenilor. Gheorghe Sârbu, îi vrea capul lui Stoichiciu de la șefia CSM. Și asta pentru a-l impune cu forța pe actualul director adjunct, Cristi Nica, omul care a bătut palma cu PNL. Sârbu abuzează și își permite să se joace cu funcțiile. Îi oferă lui Stoichiciu postul de director la Hale și Piețe, doar să-l vadă plecat. Incredibil este că același consilier divulgă adevărul despre cum PNL a blocat cu bună știință activitatea CSM :”directoarea economică nu va semna cât e Stoichiciu aici! să plece! Să vină Nica!” Modul în care Gheorghe Sârbu tranzacționează soarta CSM, are IZ PENAL…. și sună a ȘANTAJ (aviz procurorilor).

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor