logo
RNTV Live

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova face angajări. Vezi data limită până când te poți înscrie la concurs

jandarmi-jandarmerie
Mihai Constantinescu

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova organizează concurs pentru ocuparea posturile vacante

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova face angajări din sursă externă pentru ocuparea posturilor vacante.

Prin intermediul unui comunicat de presă  IJJ Prahova anunță că va fi organizat examen/concurs, în vederea ocupării prin încadrare din sursă externă a următoarelor posturi vacante:

1. ofiţer specialist II din cadrul Compartimentului Tehnologia Informației, Serviciul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, din rândul absolventilor de studii superioare în domeniu;
2. ofiţer specialist II din cadrul Structurii Financiar, din rândul absolventilor de studii superioare în domeniu;
3. subofițer din cadrul Structurii Financiar, din rândul absolventilor de studii medii în domeniu, conform următorului grafic:

– depunerea cererilor de înscriere la concurs : 03.01. – 12.01.2018, până la ora 16.00.
– depunerea dosarelor de recrutare în volum complet : 03.01.- 14.02.2018, până la ora 16.00.

4. personal contractual-electrician, din cadrul absolvenților de studii medii care dețin adeverință de electrician autorizat eliberată de A.N.R.E, minim tip B, minim gradul II;

5. personal contractual-electromecanic auto, din cadrul absolvenților de studii medii care dețin certificat de absolvire în specialitatea electromecanic auto sau curs de formare profesională cu certificat de calificare electromecanic auto, conform următorului grafic:

– depunerea cererilor de înscriere la concurs precum și a dosarelor de recrutare în volum complet : 16.01.2018, până la ora 16.00.

Relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea concursului pot fi obţinute de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova, Serviciul Resurse Umane, cu sediul în municipiul Ploiești, str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 257. Date de contact: telefon fix 0244.406.405/0244.406.412, de luni până vineri între orele 08.00-16.00.
Prezentul anunț este postat pe site-ul unității, www.jandarmeriaprahova.ro-secțiunea ,,Carieră” și afișat la avizierul unității.

Pentru mai multe știri, vizitați site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor