logo
RNTV Live

Interviu/ Video/ “I’m coming home” sau Mădălina Cernat, fata cu voce de aur

Luiza Toboc

Mădălina Cernat. O adolescentă timidă şi sensibilă, o tânără cu o voce incredibilă, un “copil fenomen”, cum a fost ea supranumită, determinat să cucerească lumea. Cântă de la vârsta de 6 ani şi, spune ea, de-abia acum încep să se vadă, cu adevărat, rezultatele muncii sale. Ploieşteanca a reuşi să scoată, alături de Alessandro Dănescu, o piesă cu care, speră ea, va cuceri nu doar piaţa muzicală din România, ci se va face remarcată şi pe plan internaţional. Ambiţii mari, sacrificii şi o viaţă dedicată întru-totul muzicii. Madlyne, fiindcă acesta este numele de scenă pe care şi l-a ales ” vocea de aur” a Ploieştiului, spune că toată munca şi sacrificiile pe care le-a făcut de dragul muzicii nu au fost degeaba. Şi, mai spune ea, atunci când iubeşti ceea ce faci, când ” acel ceva” te reprezintă, când ai încredere în tine şi în Dumnezeu, atunci totul pare mult mai uşor. Şi, da, se numeşte, vocaţie.

Rep. Un prim pas, Madalina, pentru o cariera în lumea muzicală. Cum a început colaborarea cu F. Charm și Alessandro și ce speri de la acest proiect ?
M.C. Din punctul meu de vedere,F Charm, compozitorul acestei piese frumoase , este unul dintre cei mai talentați artiști din România. Atât pe el , cât și pe Alessandro i-am întâlnit în studiourile Lanoy Production. Îmi doresc mult să aud piesa pe posturile de radio și să se bucure de mult succes în țară și în străinătate ! De asemenea, aș vrea să concepem și un videoclip pentru această piesă .
Rep. “I’m coming home”,o melodie calda,de suflet…Ce vreți sa transmiteți prin această piesă?
M.C. Cred că fiecare persoană care a simțit sentimentul de dor față de o persoană apropiată se poate regăsi în versurile piesei .. Distanța trebuie să fie un motiv în plus pentru a iubi mai mult !!

 

Rep. Unde este pt tine,Mădălina, acasă?

M.C. Mă simt acasă oriunde sunt înconjurată de oamenii dragi mie .. fie în familie , fie pe scenă, alături de colegii mei și de public !

Rep. De ce ai ales un …nume de scenă, Madelyne?

M.C. M-am gândit la un nume de scenă deoarece îmi doresc să fiu cunoscută și apreciată atât de publicul din țară , cat și de cel din străinătate .

Rep. Crezi ca vei reuși sa răzbaţi în această lume?E una “grea”, plina de compromisuri. E suficient talentul?

M.C. Da , pentru că îmi doresc foarte mult ! Talentul nu este suficient .. pentru a reuși trebuie să fii un artist complet  . Să cânți și să dansezi foarte bine , să comunici cu publicul și să ai atitudinea potrivită ! De asemenea , trebuie să muncești foarte mult și să te afli într-o evoluție continuă !

Rep.  Ce au spus familia ta, frățiorul tău despre piesă?
 M.C. Toată familia mea mă susține , dar părinții și fratele meu , Edy , au fost cei mai entuziasmați !
Rep. Acesta  e momentul pe care l- ai așteptat o viaţă?
M.C.  Toate au un început ! Mi-am dorit foarte mult să lansez un single , dar nu ma voi opri aici !
Rep.  Cât de importantă este muzica pentru tine?
M.C. După familie și scoală , cea mai importantă ! Nu aș putea trăi fără muzică!
Rep.  Te compari cu vreo vedeta de la noi sau din afară? Ai vreo “ţintă”, să spunem aşa?
M.C. Mi-aș dori să am parte de succesul unor vedete precum Delia , Inna , Rihanna sau Beyonce , dar niciodată nu mi-a plăcut să fiu comparată cu altcineva .. prefer să lucrez până voi ajunge cea mai bună variantă a mea !
Rep.  Ce reacții ai primit după clip?
M.C.  Până acum am primit doar mesaje frumoase , de încurajare!

 

Rep.  Vom putea spune peste câțiva ani “o ploieșteancă a cucerit piața muzicala din…”

M.C. Din România în primul rând , apoi din SUA sau Marea Britanie !

Rep. Mădălina, câtă muncă se ascunde în spate? Piața din România e invadata de “vedete de carton”, care pun preț doar pe ceea ce înseamnă aspect exterior, fiindcă, din păcate, asta vinde…

M.C. Nu sunt de acord .. Toți artiștii de succes sunt foarte ambitiosi si muncesc mult pentru a-si face fanii fericiti !  Sper că visul meu de a deveni un artist foarte cunoscut se va împlini .. in 5-6 ani mă văd deja mergând în turnee in străinătate !

 Rep. Mult succes, Mădălina!
M.C. Mulţumesc din inimă!

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor