logo
RNTV Live

Intrare GRATUITĂ la ZOO Bucov. Află cum este posibil

copii in vizita la zoo bucov
rnews

Elevii din Ploiești pot intra gratuit la ZOO

Toți elevii din ciclul primar și gimnazial pot vizita Grădina Xoologică de la Bucov în zilele de marți și joi. Hotărârea a fost aprobată de Consiliul Local Ploiești și se va aplica după următorul regulament.

HCL Nr.213 DIN 23 IUNIE 2015 http://www.ploiesti.ro/…/213_23.06.2015_completare_hcl_6_20…
Art. 1(1) Aprobă acordarea de gratuitate pentru pensionari, cetățeni ai municipiului Ploiești, în fiecare zi de miercuri a săptămânii, la parcarea auto din incinta Administrației Parcului Memorial Constantin Stere și la Grădina Zoologică.
(2) Gratuitatea la parcarea auto se acordă în baza talonului autoturismului și a cuponului de pensie, iar la Grădina Zoologică în baza cuponului de pensie.

și
HCL 360 din 25 SEPTEMBRIE 2015
http://www.ploiesti.ro/…/360_25.09.2015_completare_hcl_6_20…
Art. 1. Aprobă acordarea de gratuitate pentru grupurile organizate de preșcolari ai grădinițelor și elevi ai școlilor din Municipiul Ploiești, din ciclul primar și gimnazial, și însotițorii acestora, în fiecare zi de marți și joi a săptămânii, între orele 7.30 – 15.30, la intrarea în Grădina Zoologică, în baza unei dovezi. Acordarea de gratuitate la intrarea în Grădina Zoologică, se va acorda în baza unui centralizator care să cuprindă numele elevilor și ștampila unității de învățământ. Accesul în Grădina Zoologică se va face numai după anunțarea, în prealabil, cu cel puțin 1 zi înainte, telefonic sau scris la sediul Administrației Parcului Memorial “Constantin Stere” Ploiești.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor