logo
RNTV Live

Învaţă să salvezi vieţi! Cursurile SMURD care te pot ajuta să ajungi la un salariu de 4000 de lei!

lectii-prim-ajutor-1
Mihai Constantinescu

Învaţă să salvezi vieţi! Aceasta este propunerea reprezentanţilor SMURD, care au  nevoie de voluntari care vor sa salveze oameni, fiind organizate cursuri în acest sens. La curs vor învăţa să acorde primul ajutor unei persoane inconştiente, să facă resuscitări şi descarcerări, dar nu pot fi încadraţi pe ambulanţele SMURD până când nu trec examenul practic în faţa unui medic de la Spitalul Floreasca.

Voluntarii nu sunt plătiţi însă există posibilitatea ca aceştia să se angajeze ca paramedici, asta doar după ce mai beneficiază de pregătire suplimentară faţă de ce au învaţat la cursurile pentru voluntariat. Salariul unui paramedic ajunge la 4.000 (cu tot cu sporuri, in cazul celor cu experienţ).

La cursurile pentru voluntari organizate de SMURD poate participa orice persoană cu vârsta între 16 şi 65 de ani, care nu are cazier şi este perfect sănătoasă.

sursa stirile protz.ro

foto cu caracter ilustrativ

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor