logo
RNTV Live

Invenţia care îi îngrozeşte pe bărbaţii infideli. Merită o astfel de investiţie?

Invenţia care îi îngrozeşte pe bărbaţii infideli. Merită o astfel de investiţie?
Mihai Constantinescu

Cu siguranţă nu toate persoanele îşi înşală partenerul sau partenera şi, cu siguranţă, aventurile extraconjugale nu devin publice, precum cele ale celebrităţilor despre care se  citeşte zilnic în ziarele de profil. Totuşi, studiile arată că oamenii sunt mai puţin monogani decât în trecut, notează exquise.ro.

Cei care vor să scape de orice fel de dubii în privinţa partenerului de viaţă, dacă înşală sau nu, au la dispoziţie o invenţie de milioane. Producătorul promite că infidelul va fi descoperit cât ai zice”amant” sau “amantă”, după caz.

Este vorba mai exact despre Detectorul de minciuni cu şocuri electrice PoliGrav, iar modul de funcţionare este unul extrem de simplu.

Incriminatul va pune mâna pe zona marcată, după care se pun întrebările care interesează. Detectorul încorporat va monitoriza semnele vitale şi va afişa pe ecranul cu led gradul de adevăr, pe un spectru cu 5 nivele. Dacă minte, va fi curentat. La inceput e posibil să poată păcăli aparatul, însă pe măsură ce continuă interogatoriul devine aproape imposibil. PoliGrav nu e indicat pentru copii sub 14 ani, cardiaci, epileptici sau cu afecţiuni asemănătoare.

Detector-de-Minciuni-cu-Socuri-Electrice-„PoliGrav”-3

sursa https://oaches.ro/produs/detector-de-minciuni-cu-socuri-electrice-poligrav/?facebook_boys_may

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor