Investiții de un miliard de euro într-o fabrică din Ploiești

Producătorul de ţigări BAT, liderul pieţei de profil cu afaceri de peste 1,7 mld. euro anul trecut, anunţă noi investiţii în fabrica pe care compania o deţine la Ploieşti în judeţul Prahova. Aceasta ar urma să devină a doua cea mai mare unitate de producţie din Europa pentru companie. Gigantul nu se află la prima investiţie importantă pe piaţa locală de la deschiderea fabricii, în 2012 anunţând o altă investiţie de 40 mil. euro în extinderea halei de producţie din judeţul Prahova. Investiţia urma a fi făcută în perioada 2012-2014.

Acum, oficialii companiei anunţă o nouă investiţie, însă nu oferă cifre.

„(…) este una din cele mai impor­tante investiţii în economia româ­nească din următorii ani. Dezvoltarea fabri­cii de la Ploieşti care va deveni a doua ca mărime din Europa şi un stimul total în economia româ­nească de un miliard de euro în urmă­torii cinci ani de zile“, spun oficialii com­paniei prezentă în România din 1994.

Sursa: ziarul financiar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cea mai tare petrecere pentru copii va avea loc la Ploiești....

Spectacol de excepție la Ploiești. Un balon cu aer cald îi va duce pe toți copiii într-o călătorie prin toată lumea. Cel mai noi concept...