logo
RNTV Live

Investiții de un miliard de euro într-o fabrică din Ploiești

tigari
rnews

Producătorul de ţigări BAT, liderul pieţei de profil cu afaceri de peste 1,7 mld. euro anul trecut, anunţă noi investiţii în fabrica pe care compania o deţine la Ploieşti în judeţul Prahova. Aceasta ar urma să devină a doua cea mai mare unitate de producţie din Europa pentru companie. Gigantul nu se află la prima investiţie importantă pe piaţa locală de la deschiderea fabricii, în 2012 anunţând o altă investiţie de 40 mil. euro în extinderea halei de producţie din judeţul Prahova. Investiţia urma a fi făcută în perioada 2012-2014.

Acum, oficialii companiei anunţă o nouă investiţie, însă nu oferă cifre.

„(…) este una din cele mai impor­tante investiţii în economia româ­nească din următorii ani. Dezvoltarea fabri­cii de la Ploieşti care va deveni a doua ca mărime din Europa şi un stimul total în economia româ­nească de un miliard de euro în urmă­torii cinci ani de zile“, spun oficialii com­paniei prezentă în România din 1994.

Sursa: ziarul financiar

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor