logo
RNTV Live

Investiţii majore în educaţie. Se întâmplă într-un oraş din Prahova

Şcoala Gimnazială Ţintea
rnews

Şcoli la standarde europene în oraşul Băicoi

Peste 1500 de elevi din oraşul Băicoi vor beneficia de condiţii moderne de învăţare. Primarul oraşului Băicoi a anunţat că la nivelul oraşului vor fi investite 6 milioane de lei pentru unităţile de învăţământ din localitate.

Care sunt şcolile beneficiare?

Școala cu clasele I-VIII Țintea va beneficia de lucrări de amploare în perioada următoare. Edilul oraşului, Marius Constantin promite clase moderne pentru toţi elevii acestei şcoli, mai ales că aici vor fi investite peste 2 milioane de lei. În această sumă este cuprinsă şi o bază sportivă pentru această unitate şcolară.

Liceul Tehnologic va primi şi el bani pentru reparaţii. Nu mai puţin de 1,7 milioane de lei vor merge aici, chiar dacă la nivelul acestei unităţi s-au mai făcut lucrări de modernizare şi în trecut.

1.4 milioane de lei vor merge la şcoala din Lilieşti, pentru că şi aici este un număr mare de copii. În proiect sunt cuprinse deasemenea lucrări de amploare, printre care se numără şi construcţia unei săli de sport.

Prichindeii Grădiniţei nr. 1 se vor bucura la rândul lor de dotări moderne, cuprinse în cadrul aceleaşi finanţări.

Fundurile necesare lucărilor de modernizare vor fi suportate de către Ministerul Dezvoltării.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor