logo
RNTV Live

Investitorul “Corbeanca” a renunțat!

euro-76015_1280
Cristian Anghelescu

Misterul investitorului secret – supranumit de noi “Corbeanca” – personaj care ar fi dorit să participe la revigorarea fotbalului ploieștean,  a devenit istorie, începând de astăzi.

Dintr-o discuție purtată cu Valeriu Răchită, fost fotbalist, antrenor și manager general al Petrolului, actualmente consilierul pe probleme de sport al primarului Adrian Dobre, am aflat că “Mr. Corbeanca” s-ar fi retras din orice combinație legată de o finanțare, reticența partenerilor de discuție dar și amploarea dată de impactul grupului Veolia asupra colaborării iminente cu Petrolul determinându-l să facă un pas înapoi.

Iată ce a declarat Răchită în exclusivitate pentru RepublikaNews:

“Am fost sunat de către investitorul venit săptămâna trecută la discuția cu primarul. Mi-a comunicat că a citit interviul domnului Mihailovici din presa centrală, preluat de cea locală, și a hotărât să se retragă dintr-o așa numită competiție pe care el, cel puțin, nu a văzut-o deloc așa! Ar fi vrut să intre în acest joc cu onestitate, cu banii lui, fără nicio altă combinație, cu atât mai mult cu cât o astfel de companie atât de mare precum Veolia își propune să investească bani la Petrolul! El așa înțelesese că este corect, să vină și să se intereseze la proprietarul mărcilor, apoi să facă o întâlnire cu cei care conduc acum Petrolul 52 dar și cu suporterii! Personal, am încercat să sun și să vorbesc cu președintele acelui club, nu mi-a răspuns nimeni și nici nu am fost căutat ulterior, am transmis asta și domnia sa a hotărât să nu mai participe la nicio discuție! Chiar își dorea ca toate părțile să semneze o clauză de confidențialitate, tocmai pentru a da întregii afaceri o conotație profesionistă și nimeni să nu-și poată face reclamă gratuit pe spatele Petrolului. A fost informat primarul Dobre, și acestuia părându-i-se normal ca într-o astfel de competiție să rămână cel mai putenic, o firmă atât de mare! Chiar este bucuros că majoritatea oamenilor de fotbal din Ploiești își dorește ca Veolia să se alăture Petrolului și așteaptă punctele de vedere ale compartimentelor Juridic și Economic din cadrul Consiliului Local pentru a fi rezolvată problema atât de arzândă a mărcilor și însemnelor” a conchis Valeriu Răchită.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor