logo
RNTV Live

Investitorul domiciliat în Corbeanca, pe tava lui Răchită!

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-PETROLUL PLOIESTI 1-2 CUPA ROMANIEI (26.10.2005)
Cristian Anghelescu

După ce, în jurul prânzului, a anunțat că, imediat după ora 13:00, va avea o rundă de discuții cu un finanțator puternic, Valeriu Răchită a răspuns apelului telefonic primit de la Republikanews și a dezvăluit cât a putut de mult din conținutul discuției avută cu misteriosul personaj.

Iată care a fost esența mesajului telefonic:

“Am purtat o discuție de mai bine de o oră și jumătate cu cel care își dorește să investească pentru o echipă al cărei garant de performanță să fiu eu! Ceea ce se poate spune la acest moment este că respectivul – al cărui nume nu o să-l dau strict din rațiuni legate de dorința acestuia! – este un om potent financiar, care a mai cochetat cu fotbalul din România și care a făcut mare parte din avere în străinătate, mai exact în Franța.

Acesta a mai dorit să precizeze că proiectul Petrolul îl dorește finalizat cât mai târziu, mai exact când echipa va evolua în cupele europene!

Eu nu am făcut altceva decât să-i transmit tot ceea ce se întâmplă cu mărcile, că sunt în perioada de evaluare și că acestea se află în proprietatea Primăriei!

I-am mai recomandat să poarte o discuție cu primarul și o alta cu reprezentanții Uniunii Suporterilor Petroliști.

În ceea ce-l privește pe primarul Dobre, acesta a fost informat și despre intenția unui alt investitor de a ajuta financiar Petrolul 52 și mi-a transmis că ar fi mulțumit să vadă lumea mulțumită și problema rezolvată.

Oricum, toți cei care acum sunt răzvrătiți și comentează împotriva mea sunt din aceeași barcă: iubesc Petrolul! Păi, bine! Și eu iubesc Petrolul și, indiferent dacă se va materializa proiectul Petrolul 52, cel despre care v-am vorbit sau altul, pentru mine este fix tot una! Adică și dacă voi fi parte și dacă nu, pentru mine va conta doar binele Petrolului! Atât! Măcar să vină cineva cu bani care să ducă echipa asta în prima divizie!” a conchis Răchită pentru Republikanews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor