logo
RNTV Live

Ionuț Gologan, prahoveanul condamnat la moarte în Malaezia:”Nu mai rezist! Vreau să mă omor!”

ionut gologan malaezia
Oana Stoica

Vești cumplite vin din Malaezia, acolo unde tânărul Ionuț Gologan, din Telega, Prahova, este încarcerat și condamnat la moarte.

Tatăl tânărului spune că fiul său i-a spus că nu mai rezistă în penitenciar, știind că poate muri în fiecare zi.

Ionuţ Gologan a fost prins cu droguri asupra lui pe 26 iunie 2012, pe aeroportul internaţional din Kuala Lumpur,  iar în septembrie 2013 a fost condamnat la moarte. Tatăl lui Ionuț  spune că fiul său o duce din ce în ce mai greu în detenție. Acesta i-a mărturisit părintelui său că nu mai rezistă și că vrea să se omoare.

De un an și jumătate de când a primit sentința prin care a fost condamnat la moarte, pentru viața lui Ionuț s-au luptat autoritățile române, dar și Gigi Becali. Fără nici un rezultat însă, așa că acum tânărul a intrat în depresie și are cele mai negre gânduri.

„Vorbesc des cu Ionuţ, dar veştile nu sunt deloc bune. Şi sâmbătă am vorbit cu el. Mi-a spus din nou că nu mai poate, că e disperat. Şi că vrea să se omoare”, a spus Dumitru Gologan, tatăl lui Ionuț Gologan, pentru Ziarul Ring.

Băiatul mi-a mai zis la telefon: «Tată, i-a scos în faţa puşcăriei. Am văzut că nu mai vin şi m-am întrebat ce-o fi cu ei, că am mâncat o pâine amară cu ei. Pe urmă ne-a scos şi pe noi. Când ne-a scos în faţa puşcărie, i-a ridicat pe ei în ştreang. Eu nu mai rezist, tată, nu mai rezist!»”, a mai spus Dumitru Gologan.

În Malaezia, unde foarte des sunt prinşi cărăuşii plătiţi cu mii de dolari de către adevăraţii traficanţi, pentru a introduce substanţe interzise în ţară, traficul de droguri se pedepseşte cu spânzurătoarea.

Citește știrea pe :http://www.libertatea.ro/stiri/tatal-lui-ionut-gologan-romanul-condamnat-la-moarte-malaezia-mi-spus-ca-vrea-sa-se-omoare-1820698

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor