logo
RNTV Live

IPJ Prahova scoate la consurs şase posturi din sursă externă

sediuijp
rnews

 

comunicat de presă IJP Prahova

Referitor la concursul organizat de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova pentru ocuparea a 6 funcții de personal contractual prin recrutare din sursă externă, respectiv 4 funcții de referent II (secretariat), o funcție de administrator în cadrul Serviciului Logistic (administratorul popotei I.J.P. Prahova) și o funcție de muncitor necalificat, vă aducem la cunoștință că termenele calendarului de desfășurare a concursului se decalează distinct pentru fiecare funcție, data de completare a dosarului in volun complet prelungindu-se până la 14 septembrie. Modificarea survine pe fondul faptului că fișele de aptitudine în muncă încă nu au fost recepționate de la Direcția Medicală a M.A.I.

Astfel, persoanele interesate pot accesa linkul https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/amanare-concursuri-incadrare-personal-contractual-referent-muncitor-necalificat-si-administrator&page=6.

De asemenea, informații suplimentare pot fi obținute despre fiecare funcție în parte, la următoarele numere de telefon:

  • Pentru funcțiile de referent – 0244/302113, interior 20113;
  • Pentru funcția de muncitor necalificat – 0244/302112, interior 20112;
  • Pentru funcția de administrator popotă – 0244/302114, interior 20114.

Facem precizarea că demersurile de ocupare prin concurs a funcției de electrician au încetat, pe fondul faptului că până la termenul stabilit pentru înscrierea candidaților, respectiv 9 august a.c., la I.J.P. Prahova nu s-au depus astfel de cereri.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor