logo
RNTV Live

iREAL! Calificare în ultima secundă pentru madrileni. A fost sau n-a fost penalti?

cartonas buffon
Ciprian Radu

A fost sau n-a fost penalti

Real Madrid câștigase în Italia cu 3-0, însă a evitat trimiterea meciurului retur în prelungiri la ultima fază! Golul de 1-3 a generat un scandal monstru și a împărțit pările chiar și în rândul celor mai experimentați arbitri. 

0-3, în tur, pe terenul lui Juventus, 0-3, în retur, la Madrid. Până în minutul 90+2. Când Lucas cade în careu, iar arbitrul Michael Oliver arată panalti.

Nebunie totală! La 40 de ani, în sferturile singurei cupe majore care-i lipsește, marele Buffon ia foc. Aduce probabil injurii arbitrului și ia direct cartonașul roșu. Este eliminat și pleacă la vestiare. Poate, totuși, a stat prea mult pe teren. Nu la acest meci, așa, în general…

Lui Ronaldo nu-i pasă de presiunea momentului. Trage aer în piept și șutează violent, sus, în stânga portarului. Execuție de fotbalist. Bucurie indecentă, in stilul caracteristic. Ca un războinic ce pune piciorul pe tronul unei cetăți pe care a cucerit-o  ca prin minune, după ce un apărător i-a deschis prostește poarta.

Cam asta a făcut Benatia. A fost sau n-a fost penalti? Apărarea lui Juve greșește catastrofal, prin poziționare. Lucas Vasquez e lăsat singur în careu și primește de la Ronaldo. Benatia face pași mari, încercând să acopere distanța uriașă. Lucas preia pe piept și cade. Intervenția fundașului este bizară.

Accesați linkurile de mai jos. Se vede mai clar.

Mai e o întrebare care nu ține de litera regulamentului, ci de spiritul jocului. Putea Oliver să nu dea penalti, ținând cont că erau ultimele secvențe ale meciului, iar Juventus recuperase toate cele trei goluri primite în tur?

Putea. Dar a fost!

https://www.facebook.com/Rm.is.my.life.110/?hc_ref=ARTwq4Jypai6Vjcp4U4j_WN0z-lOp1wYAC6BElJJF16RMw9iQPQUkGWj2QmSgV-TFEI&fref=nf

https://www.facebook.com/Rm.is.my.life.110/videos/1764530160260580/?t=0

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor