logo
RNTV Live

Îţi doreşti o carieră de poliţist? Până pe 5 decembrie te poţi înscrie la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina. Vezi unde te mai poţi înscrie şi condiţii trebuie să îndeplineşti

Şcoala de Agenţi de Poliţie Admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina/ sursă foto gorjeanul.ro
Mihai Constantinescu

Și TU poţi deveni poliţist!

Dacă îţi doreşti o carieră de poliţist, acum ai şansa!  În luna ianuarie 2018 va avea loc un nou concurs de admitere la școlile de poliție Câmpina și Cluj-Napoca. Tematica și bibliografia au fost postate pe site-ul Poliției Române, la secțiunea Carieră. Înscrierile se fac până pe 5 decembrie se fac înscrieri.

Cei care vor să participe la admitere trebuie să ştie că durata studiilor este de 1 an de zile. Sunt disponibile 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi și 10 pentru minorități) la școala din Câmpina și 300 de locuri (dintre care 6 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități) la școala din Cluj-Napoca.

Condiţii de participare

Candidaţii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii pentru a putea participa la admitere. Una dintre ele se referă la media obţinută la purtare în perioada studiilor liceale. Mai exact, aceştia trebuie să aibă cel puţin 9,00, cu excepţia candidaţilor care au absolvit instituţii de învăţământ de nivel liceal în state membre ale Uniunii Europene în care nu se evaluează prin notă/punctaj/calificativ purtarea elevului.

Referitor la vârstă, impoprtant de ştiru este că nuu există limită superioară de vârstă. Candidații trebuie să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi sau să îi împlinească în cursul anului în care participă la concursul de admitere.

O condiţie importantă se referă şi la semnele particulare. Conform prevederilor legale, candidații trebuie să nu aibă semne particulare evidente sau tatuaje neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară.

Candidații trebuie să aibă înălţimea de minimum 1,70 m. bărbaţii şi 1,65 m. femeile.

Aflaţi mai multe informaţii AICI sau AICI

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor