logo
RNTV Live

Iubitorii muzicii clasice, invitati la concerte în aer liber, în cel mai pitoresc loc din Prahova/ FOTO

concerte în aer liber
Mihai Constantinescu

EUROPAfest Summer Edition

Iubitorii muzicii clasice, invitati la concerte în aer liber, în cel mai pitoresc loc din Prahova.

Iubitorii de muzicii clasice au motive de bucurie. Până pe 30 iulie, la Siania se desfăşoară “EUROPAfest Summer Edition. Cei interesaţi vor avea parte de seri de neuitat cu acorduri de jazz, blues, clasic interpretate de artiști din 10 țări. Concertele au loc în aer liber.

“A început seria concertelor prilejuite de “EUROPAfest Summer Edition”. În această seară(n.r. ieri seară) parcul “Dimitrie Ghica” a răsunat de muzică bună. Pe esplanada din fața Casino turiștii și localnicii au ascultat concertul “Best of Clasic”.
“Clasic in the Park” este un eveniment care se desfășoară în aer liber și care este așteptat, an de an, cu mare interes de toți iubitorii muzicii clasice.
“EUROPAfest Summer Edition, continuă până în data de 30 iulie, prilejuind iubitorilor de muzică, mai multe seri de neuitat cu acorduri de jazz, blues, clasic interpretate de artiști din 10 țări.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/urme-deosebit-de-pretioase-ale-tribului-yamnaia-descoperite-in-boldesti-gradistea/?fbclid=IwAR3BSQ4_HpS1BhmZWbrYcQarMfk12L3GUINDiTzbWbRqtGhz0P-NhslSQ3A

sursa Facebook

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor