logo
RNTV Live

Iulian Dumitrescu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Prahova

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu a fost prezent la Conferinţa Naţională a Tineretului Partidului Naţional Liberal
Erika Stoica

Partidul Național Liberal (PNL) din Prahova a anunțat că Iulian Dumitrescu va fi propunerea lor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, în timp ce medicul Bogdan Nica, managerul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, va candida pentru Primăria Municipiului Ploiești, conform News.ro.

Această decizie vine în urma unei scrisori deschise trimise de primarii liberali din Prahova către conducerea PNL, în care și-au exprimat susținerea pentru candidatura lui Dumitrescu. Printre argumentele aduse de aceștia se numără performanțele sale în atragerea de fonduri europene și demararea unor proiecte de infrastructură în județ.

Primarii PNL din Prahova consideră că Dumitrescu reprezintă garanția că proiectele începute vor fi duse la bun sfârșit și că localitățile din Prahova vor continua să se dezvolte.

Decizia de a-l susține pe Dumitrescu și pe Nica a fost luată în unanimitate în cadrul Colegiului Director Județean al PNL Prahova, subliniindu-se importanța continuității în conducerea județului și a municipiului Ploiești, conform comunicatului emis de PNL Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor