logo
RNTV Live

Iulian Dumitrescu, lider PNL Prahova:”Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces și fără cozi la vot!”

iulian dumitrescu pnl
Mihai Constantinescu

Iulian Dumitrescu, lider PNL Prahova:”Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces și fără cozi la vot!”

Liderul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu este de părere că Guvernul Dăncilă ar trebui demis.

“Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces și fără cozi la vot!

Așa cum spuneam înainte de scrutinul electoral din 26 mai, alegerile europarlamentare au reprezentat prima luptă din războiul de înlăturare a actualei puteri. Românii s-au exprimat extrem de clar la vot, nu mai au încredere în PSD-ALDE și în politica actualului Guvern. Ținând cont de voința alegătorilor, Partidul Naţional Liberal a depus astăzi moțiunea de cenzură intitulată „Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces și fără cozi la vot!”. În acest demers, alături de noi sunt parlamentarii USR, PMP, UDMR și deputați neafiliați. Fiecare zi în plus de funcționare a Guvernului Dăncilă înseamnă sărăcirea românilor, șubrezirea economiei naționale și deteriorarea democrației din țara noastră”, e explicat Iulian Dumitrescu pe Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor