logo
RNTV Live

Iulian Dumitrescu, liderul filialei PNL Prahova: „Voi propune suspendarea din PNL a lui Mihai Alionte, primar în Podenii Noi”

iulian dumitrescu pnl
Mihai Constantinescu

Iulian Dumitrescu, liderul filialei PNL Prahova: „Voi propune suspendarea din PNL a lui Mihai Alionte, primar în Podenii Noi”

Decizie radicală din partea lui Iulian Dumitrescu, liderul filialei PNL Prahova. Dorește ca  Mihai Alionte, primar în Podenii Noi să nu mai fie în PNL.

“La prima ședință de partid, voi propune suspendarea din PNL a lui Mihai Alionte, primar în Podenii Noi

În calitate de președinte al PNL Prahova, mă delimitez categoric de primarul din comuna Podenii Noi, Mihai Alionte, asupra căruia planează suspiciunea că ar fi lovit cu pumnii și picioarele un polițist local. La prima ședință a BPJ al PNL Prahova, voi propune suspendarea drepturilor și prerogativelor pe care acesta le are în PNL până la clarificarea circumstanțelor legate de incident.

În opinia mea, primarul unei localități trebuie să fie un exemplu din toate punctele de vedere pentru concetățenii săi, nicidecum să răspândească discordia și violența. Prin povestea legată de violențele în care se spune că este implicat, primarul Mihai Alionte a adus grave prejudicii de imagine partidului. PNL este o formațiune politică ce crede în dialog și supremația legii statului român, nicidecum în forța pumnului și în legea străzii.”, a spus Iulian Dumitrescu pe pagina sa de Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor