logo
RNTV Live

Iulian Dumitrescu o cheamă pe Carmen Dan la Comisia pentru apărare: Ce au căutat jandarmi călare la miting?

Iulian Dumitrescu o cheamă pe Carmen Dan la Comisia pentru apărare
rnews

Iulian Dumitrescu o cheamă pe Carmen Dan la Comisia pentru apărare

Senatorul Iulian Dumitrescu, președinte al Comisiei pentru apărare, a anunțat că o va convoca pe ministrul de Interne Carmen Dan, în legătură cu prezența jandarmilor călare la protestele din București. 

“Din funcţia mea de preşedinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat, m-am angajat să o convoc la comisie pe doamna Ministru de Interne Carmen Dan.

Să ne spună şi nouă cine a luat decizia stupidă ca, la mitingul de aseară, din Bucureşti, să vedem jandarmi călare printre manifestanţii din rândul cărora făceau parte inclusiv femei şi copii.

Ministrul Carmen Dan va trebui să spună cine este vinovat sau să își asume greşeala şi să demisioneze.

Considerăm că este vorba de o măsură excesivă, care a pus în periocol integritatea fizică a cetăţenilor români care au manifestat paşnic.

Punerea în pericol a integrităţii fizice, a siguranţei cetăţenilor români, este o faptă extrem de gravă, peste care nu se poate trece aşa uşor, cineva trebuie să răspundă pentru ceea ce s-a întâmplat”, a declarat senatorul Iulian Dumitrescu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor