logo
RNTV Live

Iulian Dumitrescu, senator de Prahova, critică improvizațiile la legea pensiilor militare

Senatorul Iulian Dumitrescu: "Scăpați-l pe ministrul Mișa de chin!"
Ciprian Radu

Iulian Dumitrescu ia atitudine

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și prim-vicepreședinte PNL la nivel național, a criticat intenția PSD de a modifica legea pensiilor militare de stat.

Iată ce a scris acesta pe Facebook:

Cu privire la intenţia PSD de a modifica prevederile Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, constat următoarele:

1. În loc să stopeze plecările masive din Armată şi Poliţie, PSD a reuşit să le amplifice. Și să provoace, în doar câteva zile, o adevărată hemoragie de personal la vârful tuturor instituţiilor de forţă ale statului român.

2. În loc să facă economii la buget, guvernul Tudose a reuşit să crească presiunea pe buget, pe termen scurt şi mediu. Cum? Prin ieşirea la pensie anticipată a unui număr îngrijorător de mare de militari care optează pentru legea mai avantajoasă.

3. În loc să dea dovadă de consecvenţă şi onestitate, PSD îşi demonstrează ipocrizia dând de pământ cu legea pensiilor militare de stat iniţiată în urmă cu doar doi ani de un guvern PSD și votată tot de o majoritate PSD.

CITEȘTE și Iulian Dumitrescu:”Domnule Dragnea, nu vopsiți avioanele în roșu!”

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor