logo
RNTV Live

Jandarmi reţinuţi după ce au tâlhărit dame de companie racolate de pe internet. S-au dat drept poliţişti

Jandarmii n-au liber de Sfânta Maria!
Mihai Constantinescu

“Clienţi” neobişnuiţi

Jandarmi reţinuţi după ce au tâlhărit dame de companie racolate de pe internet. S-au dat drept poliţişti.

Haina purtată, de jandarm, nu i-a împiedicat să se poarte şi să acţioneze ca nişte infractori. Oamenii legii au descoperit că patru bărbaţi de 29, 34, 25 şi 24 de ani ,dintre care doi sunt jandarmi, au luat banii şi bunurile de valoare a mai multor dame de companie şi chiar au fost violenţi cu ele. Aceştia s-au dat drept poliţişti şi au înscenat percheziţii la domiciliile victimelor abordate în urma unor anunţuri postate pe Internet prin care oferereau servicii sexuale, anunţă Digi24.ro.

Cei patru au fost reţinuţi de către Parchetul Militar de pe lânfă Tribunalul Militar Bucureşti, pentru constituirea unui grup infracţional organizat,  tâlhărie calificată în formă continuată şi ameninţare, ei urmând să fie duşi în instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Loviturile au fost date în decembrie anul trecut şi în 5 mai 2018. Sub pretextul calităţii oficiale, au dat senzaţia că sunt în desfăşurarea unei proceduri penale şi ar fi sustras banii găsiţi în apartamente, mai anunţă sursa citată.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/foto-parcare-de-infarct-un-ploiestean-a-scos-din-minti-pe-ceilalti-soferi-cu-parcarea-sa/

Foto cu caratr ilustrativ

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor