logo
RNTV Live

Jandarmii iau măsuri de ordine la stadionul Ilie Oană!

Jandarmii iau măsuri de ordine la stadionul Ilie Oană!
Ciprian Radu

Jandarmii iau măsuri de ordine la stadionul Ilie Oană!

Gruparea Mobilă Ploiești anunță că 50 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul Juventus București și F.C. Botoșani.

Partida de fotbal va avea loc pe stadionul Ilie Oană,  începând cu ora  18.00.

Comunicatul Jandarmeriei Prahova:

 

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator şi forţele de ordine.

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine clubului Juventus București.

CITEȘTE și Incident grav la ultramaratonul din Munții Ciucaș! Jandarmii i-au salvat viața!

Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Accesul spectatorilor este permis începând cu orele 16.00.

Clubul organizator a pus  în vânzare aproximativ 3.000 de bilete.

Jandarmeria recomandă spectatorilor să vină la stadion începând cu ora deschiderii porţilor de acces pentru a evita aglomerarea inutilă a acestora(pentru această partidă, Organizatorul a hotărât ca nu va fi necesară deschiderea tribunei a 2-a, deschise fiind tribuna 1 și sectorul destinat oaspeților).

Ordinea şi siguranţa publică în zona imediată şi în cea apropiată arenei sportive, precum şi  menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti în cooperare cu celelalte forţe participante.

Pe această cale Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Matei Basarab,, Ploieşti mulţumeşte anticipat spectatorilor pentru comportamentul adecvat, entuziast şi corect de care vor da dovadă şi le urează vizionare plăcută.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor