logo
RNTV Live

Jandarmii tocmai au făcut anunțul. Ce vor face în perioada sărbătorilor de Paște

sursă foto Sibiu 100%
Mihai Constantinescu

Jandarmii sunt la datorie de sărbători

Jandarmii tocmai au făcut anunțul. Ce vor face în perioada sărbătorilor de Paște

În baza “Planului de măsuri specifice Sărbătorilor de Paște” Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova va intensifica măsurile și acțiunile de asigurare și menținere a ordinii publice și siguranța cetățenilor, urmărind prevenirea savarsirii faptelor antisociale, vagabondajul, tâlhăriile, consumul de băuturi alcoolice în locurile neautorizate, prevenirea actelor de violență.

în perioada 26.04.2018 – 01.05.2019 efectivele instituției vor asigura ordinea și liniștea publică pe timpul desfășurării manifestărilor religioase prilejuite de Sărbatorile Pascale la 55 de biserici din Ploiești, Câmpina, Mizil,Urlați, Plopeni,Slănic,Cheia, Zamfira, Puchenii Mari, Vălenii de Munte, Breaza, Sinaia, Bușteni, Azuga și alte localități, în care se estimează prezența unui public numeros. Efectivele vor actiona atat in zona lacaselor de cult, cat și in zone de agrement, parcuri si pe traseele montane.

In aceasta perioada la nivelul județului vor fi constituite si echipaje mobile de interventie, care vor actiona in scurt timp pentru aplanarea eventualelor conflicte pentru restabilirea ordinii publice sau pentru sprijinirea celorlalte elemente aflate în serviciu.

În total peste 1228 de jandarmi vor acționa in spațiul public, în dispozitivele de pază la obiectivele date în responsabilitate, în dispozitivele de ordine publică, în sistem independent sau mixt, precum și pe traseele montane.

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Prahova ureazăa tuturor cetățenilor județului “Pașste Fericit, încredere și speranță,liniste in suflet, pace si fericire”!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor