logo
RNTV Live

Jo Jo Dan, învingător prin KO tehnic în gala de la Montreal

jojo
Cristian Anghelescu

Boxerul român Jo Jo Dan l-a învins prin KO tehnic în prima repriză pe mexicanul Jesus Gurrola, la categoria super welter, într-o gală profesionistă desfășurată la Casino Montreal.

Gurrola a fost trimis la podea încă din prima repriză a meciului, cu o puternică lovitură de stânga la corp. În runda a cincea, după ce românul a avut ceva probleme la început, l-a trimis din nou la podea pe mexican în urma unei combinații, după care meciul a fost oprit de arbitru când Gurrola a fost făcut knock-down pentru a treia oară, potrivit presei canadiene.

Jo Jo Dan (35 ani), pe numele său real Ionuț Dan Ion, a disputat al 40-lea său meci la profesioniști, obținând a 36-a victorie (19 KO), pe lângă cele patru înfrângeri (2 KO).

Gurrola (29 ani) are în palmares 23 de victorii (11 KO), 11 înfrângeri (4 KO) și 3 egaluri.

Inițial, Jo Jo Dan trebuia să boxeze cu alt mexican, Aaron Herrera, în vârstă de 28 de ani, care are 31 de victorii (20 KO), 6 înfrângeri (3 KO) și un meci egal la profesioniști.

În gala de la Montreal a luptat și americanul de origine română Bruno Bredicean, care a bifat a opta sa victorie la profesioniști în tot atâtea meciuri, după ce a câștigat la puncte în fața mexicanului Jose Manuel Mares.

Bredicean, originar din Cape Coral (Florida), locuiește acum și se antrenează la Montreal.

sursa: agerpres

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor