logo
RNTV Live

Jocul de glezne a devenit sport în Ploiești, iar transportul în comun e mersul pe jos. Vezi cine spune asta

fata de om cu semnul intrebarii
rnews

Situația critică în care a ajuns Ploieștiul, fără bani pentru sport sau pentru transportul în comun, a revoltat pe toată lumea. Toți arată cu degetul către directorul economic al primăriei Ploiești, Nicoleta Crăciunoiu, cea care nu vrea să dea aviz favorabil pentru finanțarea celor două activități.

Petiția lansată de republikanews, prin care se cere înlăturarea Nicoletei Crăciunoiu din executiul primăriei, a fost semnată de sute de oameni. Printre ultimii semnatari se numără Donald Constantin, directorul Societății de Gospodărire Urbană Ploiești.

Acesta spune ironic că este ”mulțumit” de soluțiile pe care le dă directorul economic, care fac economie la bugetul orașului, și pe care, spune directorul SGU, ”domnișoara Crăciunoiu probabil le-a analizat în ședințele de consiliu local în care dormea”.

”Am doi băieți, unul de 12 și celălalt de 7 ani. I-am dus la CSM și i-am înscris la …jocul de glezne. Pentru că alt sport î Ploiești nu mai există, nu mai văd. Doar jocul de glezne. Văd că domnișoara Crăciunoiu găsește resurse financiare pentru primărie, face economie. Așa că și transportul în comun îl va transforma în mersul pe jos, cum a transformat sportul ploieștean în joc de glezne. Nu m-ar mira ca directorul economic să ajungă și la firma pe care o conduc și să transforme activitatea de tăiat iarba în….tăiatul frunzelor la câini, care e la fel de economicos pentru primărie”, a declarat Donald Constantin, directorul SGU Ploiești.

Acuzele care i se aduc Nicoletei Crăciunoiu nu se opres aici. Directorul SGU spune că cineva ar trebui să o oprească pe șefa de la economic pentru că va distruge și ce a mai rămas în Ploiești.

”Anul trecut ne-a lăsat fără dezinsecție și n-a interesat-o pe domnișoara Crăciunoiu. Am rămas acum și fără sport. Anul acesta fără transport în comun. Trebuie să o oprească cineva, altfel ne va lăsa în beznă”, a mai adăugat Donald Constantin.

semnează şi tu aici –

https://petitieonline.net/petitie/36885159

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor