logo
RNTV Live

Jurnalistul Cătălin Stavri îi desființează pe Ghiță și Savu : ”Succes fanfaronului îngenunchiat și bichonului stresat!”

cata stavri
rnews

Începând de duminică, 18 septembrie 2016, deputatul Sebastian Ghiță și senatorul Daniel Savu au revenit în lumina reflectoarelor cu un linșaj mediatic pornit pe blogul lui Savu și continuat pe România TV patronată de Ghiță. Pe scurt, mafia DNA Ploiești nenorocește mii de oameni cu sprijinul meu și al mai multor interlopi. Eu, Cătălin Stavri, traficant de droguri…
Am repetat povestea asta de nenumărate ori, dar degeaba.  Am fost singurul jurnalist din Prahova care a ieșit public într-o conferință de presă declarând că cei de la BCCO mi-au fabricat un dosar prin 2004-2005. Dosarul a pornit de la un articol publicat de mine în care scriam că prin boscheții Ploieștiului se găsește și cânepă care poate conține substanțe interzise de lege. BCCO a dezmințit articolul așa că a doua zi am luat o tufă de cânepă găsită prin boscheți, prin sudul orașului, și i-am trântit-o pe masă șefului BCCO de atunci care mi-a spus senin că potrivit legii sunt suspect de deținere de droguri, că am deținut tufa din sud și până la sediul Poliției. Ulterior șeful BCCO s-a pensionat după ce am sesizat Ministerul de Interne.
Am fost declarat nevinovat de o instanță de judecată, aceeași instanță pe care o invocă Ghiță și Savu că face dreptate.  Cazierul meu este curat, fără nicio pată. Această mafie polițiștilor corupți și a fabricării dosarelor penale a fost demascată și trasă la răspundere de DNA, vezi dosarul Papici și ulterior arestările făcute de DNA Ploiești.
Acum, poate vă întrrebați care este motivul pentru care Savu și Ghiță mă atacă. Este foarte simplu. Din 2013 de când a început la vedere lupta anticorupție în Prahova, nu o să găsiți nicio publicație care să fi scris despre afacerile lui Ghiță din Prahova. Și nu vreau să înțelegeți că toate publicațiile sau toși jurnaliștii sunt plătiți de Ghiță. Nu, nici pe departe. Multora le este frică. Drept dovadă, articolul scris de mine ieri în hotnews.ro preluat doar de ziarulincomod.ro, unde prestez. În rest, acesta nu este un subiect care să fie dezbătut în media prahoveană. Asta este realitatea, în Prahova toți se tem de Sebi Ghiță. Pentru că am avut tupeul să scriu despre afacerile lui, m-am trezit pomenit într-o scrisoare adresată de deputat șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, în care Ghiță spunea că beneficiez de informații în exclusivitate din dosare, de la procurori. Acela era semnalul, spus printre picături, ”mai ușor cu scrisul”. Ulterior aveam să aflu care era interesul… Șeful Poliției Prahova, șeful DGA, procurorul șef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel erau arestați pentru comiterea unor infracțiuni cu scopul de a-l ajuta pe Ghiță să controleze tot ce mișcă în Prahova.
Acesta este tabloul complet al județului nostru. Șefi din Poliție și Parchete trimiși în judecată alături de șeful lor, Sebastian Ghiță. Iar profilul penal al deputatului arată cam așa:  zeci de infracțiuni (multe dintre ele în formă continuată), de la conducere fara permis până la sprijinire de grup infracțional organizat, dare de mită, evaziune fiscală, spălare de bani, instigare la abuz în serviciu având drept consecință obținerea pentru altul a unui folos necuvenit, folosire în orice mod de informații ce nu sunt destinate publicității sau permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, șantaj, cumpărare de influență.

Cred că cea mai bună descriere a omului Sebastian Ghiță a făcut-o procurorul Liviu Tudose: „Cel mai probabil, într-o fază în care cercetările erau conturate, Sebastian Aurelian Ghiţă, aflându-se în vizită la mine, s-a aşezat în genunchi, în bucătărie, în faţa mea şi m-a rugat “să-l salvez pe moşu. Arăt că, la momentul respectiv, Sebastian Aurelian Ghiţă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
(…) Nu mi se părea firesc să fiu vizitat de Ghiță Sebastian care era cercetat și i-am spus-o și lui, dar arăt că aceste vizite erau inopinate, mă trezeam cu el la poartă și mă vedeam pus în situația de a face scandal să îl dau afară și chiar l-am dat de vreo trei ori (…) Ultima dată Ghiță Sebastian a venit tot așa, pe neașteptate , la câteva zile dupa ce DNA Ploiești instituise măsura controlului judiciar asupra lui și atunci ne-am certat foarte tare și efectiv l-am dat afară din casă”, le-a spus procurorul Liviu Tudose judecătorilor instanței supreme, când magistrații au dispus arestarea lui”, precizând ulterior că deputatul Ghiță ”este un fanfaron”.
În campania de decredibilizare, ”fanfaronul îngenunchiat” se folosește de senatorul Savu, zis și senatorul ”tigaie”. Obedient, arătând ca un bichon stresat cu ifose de bulldog, Savu percutează la ordinele lui Ghiță pentru că fără Ghiță nu mai pupă mandat în Parlament. Și Parlamentul este bun, pentru că oferă un salariu mare bun de tocat pe la pariuri sportive și imunitate la arestări. Și Savu apare în dosarele DNA, în dosarul tigăilor, alături de stăpânul lui, Ghiță. Totuși, cea mai relevantă chestiune definitorie în conturarea obedienței lui Savu față de Ghiță este declarația dată de un fost ofițer SRI în rezervă, Florin Gulianu, într-un dosar penal, unde este descris pe larg cum Savu încerca să îl mituiască pe fostul ofițer în numele lui Ghiță: (…)senatorul DANIEL SAVU mi-a precizat că sesizarea mea la comisia SRI a generat o stare de nemulțumire dar și de panică președintelui comisiei, deputatul GEORGIAN POP, și în rândul conducerii SRI, context în care a fost rugat de cineva, nenominalizat, (eu înțelegând că era vorba de SEBASTIAN GHIȚĂ, percepție pe care i-am și comunicat-o si pe care nu a negat-o), să încerce să discute cu mine și să-mi solicite să-mi retrag toate plângerile, în schimbul unor sume de bani, care vor veni de la partid, în cuantum de aproximativ 2.000-3.000 lei lunar, considerat a reprezenta diferența dintre pensia pe care începusem să o încasez și salariul pe care-l obțineam în funcția de șef sector din care fusesem eliberat.
De asemenea, am fost asigurat că, ulterior, în timp, mi se va oferi și o funcție de director în Primăria mun. Ploiești”.
Când avocații vor termina acțiunile în instanță împotriva senatorului Daniel Savu și a deputatului Sebastian Ghiță, precum și reclamațiile la CNA împotriva România TV, o să anunț tot aici, pe stavri.ro.
Până atunci, să închei cu zâmbetul pe buze: ”succes fanfaronului îngenunchiat și bichonului stresat!”
Semnat,
TRAFICANTUL

Sursa: http://stavri.ro/un-fel-de-drept-la-replica-pentru-sebastian-ghita-si-daniel-savu/#sthash.qnYVx0c3.dpuf

Sursa foto: facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor