logo
RNTV Live

KMG International anunță cei 100 câștigători ai programului de burse

12
rnews

 

KMG International anunță cei 100 câștigători ai programului de burse

100 de elevi de liceu și studenți cu rezultate academice deosebite din București, Constanța și Prahova au fost selectați pentru a beneficia de burse în valoare totală de 100,000 USD, în cadrul programului dezvoltat de KMG International, aflat la cea de-a doua ediție. Numele câștigătorilor pot fi regăsite pe pagina oficială a programului.

 

“Sprijinul financiar pentru tinerii performanți ce se află la început de drum profesional poate fi decisiv pentru evoluția lor. Programul de burse vine în sprijinul elevilor de liceu și studenților ce vor să își dezvolte cariera în domeniul energiei, pentru a le oferi mijloacele necesare de a se dezvolta profesional și personal în această direcție.” Alexey Golovin, director departament juridic și afaceri corporative, KMG International.

 

“Bursele KMG International, oferite elevilor și studenților aflați în programul nostru de internship, cât și celor ce și-au depus candidatura pentru program, fac parte din strategia noastră de a sprijini viitoarea generație de profesioniști din industria de petrol și gaze. Vrem să aducem cât mai mulți tineri performanți aproape de industria noastră și să îi susținem să își urmeze dorința de a se dezvolta într-un domeniu atât de ofertant.” Simona Popovici, director resurse umane, KMG International.

50 burse au fost oferite elevilor și studenților ce au luat parte la programul de practică KMG International 2019, fiind declarați câștigători, în urma rezultatelor evaluării finale și implicării pe parcursul programului. Celelalte 50 au fost acordate celor ce au aplicat pentru programul de burse prin depunerea candidaturii, elevi și studenți cu rezultate academice excelente și determinare să își dezvolte cariera în domeniul energetic. Ei urmează studii în domenii precum chimie, inginerie mecanică, ingineria petrolului și a gazelor sau economie, studiind la universități precum Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești, Universitatea Ovidius din Constanța, Universitatea Politehnica din București, Universitatea din București și la licee din Constanța, București și Ploiești. Cei mai mulți dintre câștigătorii burselor provin de la Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” din Ploiești.

Candidaturile primite au fost evaluate de un juriu compus din reprezentanți KMG International , cât și doi profesori universitari, conf. univ. dr. ing. Daniela Popovici, decan al Facultății Tehnologia Petrolului și Petrochimie din cadrul Universității Petrol și Gaze din Ploiești, și șef lucrări universitar dr. Anca Sterpu de la Universitatea Ovidius din Constanța, Facultatea de Fizică, Chimie, Electronică și Tehnologie a Petrolului.

KMG International s-a implicat activ în dezvoltarea abilităților și competențelor studenților, având o tradiție de 19 ani în desfășurarea programelor de internship, pentru peste  1500 de elevi de liceu studenți din toate zonele noastre de operațiuni din România.

Începând cu anul 2018, s-a extins adresabilitatea programului, prin includerea elevilor din învățământul liceal în inițiativele KMG International, cu scopul de a spori înțelegerea lor tehnică și de a le oferi îndrumarea necesară pentru alegerea carierei potrivite.

 

Despre KMG International

 KMG International este un investitor important în economia românească, fiind în același timp un cetățean corporativ responsabil. Prin programul „Împreună pentru fiecare”, compania a implementat 101 proiecte de protecție a mediului și  sănătății în întreaga țară. Pe lângă parteneriatul nostru strategic cu societatea civilă, menționăm sprijinul SMURD, Gala Societății Civile, Festivalul și Concursul Internațional George Enescu.

 

Deținut de compania KazMunayGas din Kazahstan, grupul KMG International desfășoară operațiuni semnificative în sectoarele de rafinare și petrochimie, retail, trading și servicii industriale pe 12 piețe principale. În România, Grupul deține rafinăria Petromidia Năvodari, cu o capacitate de rafinare de 5 milioane tone pe an, rafinăria Vega Ploiești – cel mai vechi combinat petrochimic, lansat în 1905 – dar și o rețea de distribuție a carburanților cu peste 740 puncte de vânzare, 230 stații GPL, 9.000 de stații de butelii și 3 stații de înmagazinare a GPL, 7 depozite.

Valoarea totală a investițiilor realizate de către KMG International în România se ridică la 4 miliarde de dolari în vreme ce nivelul contribuțiilor la bugetul de stat al României s-au ridicat la peste 16 miliarde de dolari în perioada 2007-2018.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor