logo
RNTV Live

Kostiantyn Zhylinskyi participă cu selecționata Ucrainei în preliminariile Campionatului European

Kostiantyn-ZHYLINSKYI-transfer-650×256
Cristian Anghelescu

Internaţionalul ucrainian din lotul Tricolorului LMV, centrul Kostiantyn Zhylinskyi – transferat la echipa ploieșteană în această vară – a fost selecţionat de antrenorul Vitaliy Stadnikov în reprezentativa Ucrainei.

Sportivul în vârstă de 33 de ani va participa alături de echipa naţională a țării sale în preliminariile Campionatului European, Ucraina făcând parte din grupa C, alături de Grecia, Belgia şi Republica Moldova.

Antrenorii trupei ploieștene, Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu, au la pregătire un lot redus, atât Stadnikov cât și coordonatorul Cosmin Ghimeş fiind chemați la echipele naționale, românul pregătindu-se la Craiova pentru preliminariile Campionatului European 2017. În orașul din inima Olteniei se va disputa primul turneu din runda a doua a calificărilor în grupa României, alături de echipele Cehiei, Macedoniei şi Estoniei.

Cele două turnee programate în runda a doua preliminară se vor desfăşura în Grecia (16-18 septembrie) şi în Belgia (22-25 septembrie). Câştigătoarea grupei se va califica direct la turneul final al Campionatului European, organizat în Polonia, anul viitor, în vreme ce a doua clasată va mai disputa un meci de baraj cu o altă formaţie situată pe poziţia secundă în celelalte cinci grupe.

Vă reamintim că primul meci oficial al echipei Tricolorul LMV Ploieşti, care va evolua în Challenge Cup în acest sezon, este programat pe 8 octombrie, în faza I din Cupa României, cu învingătoarea turului preliminar, dintre Ştiinţa Bacău şi Dinamo Bucureşti.

sursa foto: tricolorullmvploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor