logo
RNTV Live

L-ai văzut? Un copil a dispărut din Boldești – Grădiștea

copil disparul (Large)
Oana Stoica

Marți, 14 martie a.c., poițiștii Secției Rurale nr 6 Ciorani au fost sesizați despre faptul că Ion Adrian Irinel, în vârstă de 16 ani, domiciliat în comuna Boldești Grădiștea, a dispărut. În urma verificărilor, a rezultat că, în ziua precedentă, acesta a fost lăsat de tatăl său la liceul din Mizil, unde este elev în clasa a XI-a și nu a mai revenit acasă.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea minoruluii. Tânărul corespunde următoarelor semnalmente: aproximativ 1,70 m înălțime, atletic, păr șaten, tuns scurt, ochii verzi. La data dispariției, era îmbrăcat cu pantaloni tip jeans albaștri și geacă din piele de culoare neagră și purta încălțăminte sport de culoare albă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de  poliție.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor