logo
RNTV Live

La AFI Ploiești ai parte de activități de vacanță

rnews

Unul dintre motivele pentru care vara este atât de iubită de toată lumea este numărul mare de activități pe care le poți face în aer liber. De asemenea, vara este și perioada vacanței și a concediilor, motiv pentru care cele mai multe călătorii se petrec în acest sezon. În topul preferințelor românilor la capitolul destinații turistice se numără, desigur, muntele și marea. Să nu mai vorbim despre activitățile distractive care se pot desfășura la munte sau la mare. Dar cum ar fi să le ai pe amândouă în același loc? Ei bine,  la AFI Ploiești se poate! Mall-ul își surprinde din nou clienții, punând la dispoziția lor două cornere speciale care le inspiră starea de vacanță și care vin însoțite de activități distractive. Astfel, parterul dispune de “plaja” AFI Ploiești, iar etajul are o zonă amenajată pe tema montană.

Plaja AFI Ploiești

AFI Ploiești în colaborare cu Laurul, cel mai longeviv brand românesc de siropuri naturale, au pregătit o activare cu adevărat răcoritoare si gratuita. Clienții AFI Ploiești sunt invitați să teste șase rețete delicioase de limonade răcoritoare la plaja AFI Ploiești. Limonada copilăriei (căpșune și soc), limonada îndrăgostiților (trandafiri), limonada de la mare (limonadă cu cocos și mentă), limonada de la munte (limonadă cu fructe de pădure și portocale), limonada fresh (limonadă cu mentă și trandafir), limonada verii (limonadă cu cocos și căpșuni) se află pe meniul de la bar. În plus, spațiul amenajat te introduce rapid în stare de vacanță specifică un insule exotice, iar paharul răcoritor de limonadă te ajută să te relaxezi!

Delicioasele limonade realizate de Laurul mai pot fi degustate în weekendul 30 iunie – 1 iulie, 7 – 8 iulie, între 12:00 și 20:00.

Zona montană AFI Ploiești

Înainte de a pleca în orice expediție montană este bine să fii pregătit pentru a putea face față oricărui obstacol. De la aranjarea corectă a obiectelor necesare în bagajul pentru excursie la orientarea în spațiu, există o serie de elemente ce devin esențiale când te afli în mijlocul naturii. În acest sens, Cercetașii României au pregătit un training foarte interesant pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Pe lângă aceste informații, ei vor mai afla cum se realizeze diferite tipuri de noduri și care este utilizarea fiecăruia în parte, cum să folosească o busolă și alte informații mai puțin cunnoscute despre faună și floră.

Pentru această activare gratuita părinții trebuie să se înscrie pe pagina de Facebook AFI Ploiești. Pentru sesiunea de training de pe 7 iulie, înscrierile se fac în perioada 2 – 6 iulie, între orele 09:30 și 18:00, iar pentru cea de pe 14 iulie, înscrierile se fac în perioada 9 – 13 iulie, în același interval orar. Activitățile se desfășoară în intervalul 12:00 – 15:00, la etajul 1, zona H&M.

Cele două activități fac parte din campania „Starea de vacanță” care se adresează tuturor celor care vin în mall în perioada 4 iunie – 20 iulie. Pentru mai multe detalii despre campanie, vizitați www.afi-ploiesti.ro sau pagina de Facebook AFI Ploiești.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor