logo
RNTV Live

La AFI Ploiești este timpul pentru magie!

AFI_Ploiesti_timp_pentru_magie
rnews

În perioada 16 noiembrie – 31 decembrie 2018, la AFI Ploiești ai parte de surprize magice pentru toată familia!

Ploiești, 19 noiembrie2018 – Sărbătorile de iarnă reprezintă cea mai așteptată perioadă a anului,deoarece oferă prilejul perfect pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi și de a-i surprinde cu cadouri inedite.Tocmai de aceea, în această iarnă, AFI Ploiești invită ploieștenii și nu numai să se bucure de timpul magic petrecut alături de #oamenicanoi.

Timpul magic petrecut în AFI Ploiești aduce mii de premii instant sau premiul cel mare, un sistem complet Home Cinema. Astfel, cei care fac cumpărături de minimum 300 lei din AFI Ploiești sunt invitați să își înscrie bonul sau bonurile fiscale din aceeași zi la Info Desk-urile campaniei și să învârtă Roata Timpului pentru a câștiga un premiu instant. Acestea sunt oferite de:Cinema City, Cora, Douglas, Gerovital, Lego, Gymboland, Reserved, Sinsay, World Class, Timeout, Kenvelo, Lee Cooper, Le Bon Bon, Xpert Beauty sau AFI Ploiești. Clienții care se vor înscrie în campanie, intră automat în tragerea la sorți pentru un sistem complet Home Cinema.

Deoarece este timpul pentru magie, AFI Ploiești a mai pregătit o surpriză clienților săi. În perioada 29 noiembrie -18 decembrie, acestia sunt invitați să pornească în căutarea articolelor cu #EtichetaMagică în magazinele special marcate din AFI Ploiești. Produsele, împreună cu #EtichetaMagică atașată, trebuie fotografiate și trimise într-un comentariu la postarea de concurs de pe pagina de Facebook AFI Ploiești, alături de hashtagul #EtichetaMagică.La  final, toți participanții vor intra în tragerea la sorți pentru un AFI Gift Card în valoare de 300 de lei,cu care își pot a-și achiziționa produsele preferate din acest sezon.

 “Secretul magiei Sărbătorilor de iarnă constă, de fapt, în timpul de calitate petrecut alături de cei dragi, în jurul bradului, descoperind cadourile atent alese și pregătite cu multă grijă. Inspirați de #oamenicanoi, anul acesta vom recompensa clienții AFI Ploiești cu surprize instant pentru timpul petrecut la shopping, în căutarea cadoului potrivit. Nu în ultimul rând, premiul cel mare, sistemul complet Home Cinema, a fost ales pe aceleași considerente, imaginându-ne cum toată familia se va strânge la un loc, pentru a petrece timp împreună.” a declarat Raluca Ghica, Marketing Manager AFI Ploiești.

Alegecadoulpotrivit din AFI Ploieștișidescoperăsurprizele special pregătitepentru tine șiceidragiție, înperioada 16 noiembrie – 31 decembrie 2018! Mai multe detalii despre acțiunile AFI Ploiești puteți găsi pe www.afi-ploiești.ro și pe pagina de Facebook AFI Ploiești.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor