logo
RNTV Live

La malul Dunării, în căutarea calificării spre “șaisprezecimile” Cupei

hotel-baden-calarasi
Cristian Anghelescu

La malul Dunării, în căutarea calificării spre “șaisprezecimile” Cupei

Cupa României programează mâine cel de-al patrulea tur, Petrolul deplasându-se în plină Câmpie a Bărăganului, la Borcea.

Aici, în fața gazdelor de la Agricola, elevii lui Tavi Grigore vor încerca să câștige și să-și apropie pătrunderea în 16-imile de finală ale întreceri KO.

La fel ca și Petrolul, gazdele de la Agricola sunt o echipă nouă în peisajul eșalonului trei, ambiția de a se califica în dauna “lupilor” fiind maximă. Practic, nimic nu i-ar recomanda pentru marea surpriză, linia de clasament în seria a II-a, la acest moment, fiind dezastruoasă. Din șase partide, ialomițenii au obținut o singură victorie, cedând cinci meciuri! Iar golaverajul, negativ, este 11-12…

“Lupii” se gândesc doar la victorie, Tavi gândind o echipă apropiată valoric celei care, vineri, s-a impus la Chiajna.

Petrolul se află, deja, aproape de Borcea

Consecvenți principiului “o echipă mare se pregătește ca o echipă mare!”, elevii lui Tavi Grigore au plecat în Ialomița cu o zi înainte de meci. S-au cazat la Complexul Turistic ”Baden” din Călărași, un stabiliment cochet și luxos cotat la patru stele, aflat chiar pe malul Dunării.

Mâine, în jurul prânzului, “petroliștii” se vor deplasa direct la stadionul Agricola, distanța dintre Călărași și Borcea fiind de 40 de km.

Apoi, imediat după meci, ei se vor întoarce la Ploiești urmând să se antreneze, zilnic, până sâmbătă, inclusiv. Zi în care ar exista posibilitatea să se joace un meci amical cu prim-divizionara FC Botoșani, pe “Ilie Oană”. Răspunsul final ar trebui să se știe mâine, chiar după terminarea partidei de Cupă.

Oricum, chiar dacă vor disputa sau nu meciul cu moldovenii, fotbaliștii echipați în galben-albastru vor avea posibilitatea să petreacă! Asta, întrucât Răzvan Catană, talentatul fotbalist de bandă dreapta al Petrolului, are programată nunta! Cu frumoasa Adina, prietena ce va deveni, iată, soție! Iar nașul mare va fi “căpitanul” Claudiu Tudor! Prilej pentru toți colegii de echipă – și nu numai – să-i transmită tradiționala urare “Casă de piatră”!

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor