logo
RNTV Live

La reunificarea României cu Republica Moldova contribuie și prahoveni

cosma diploma
Oana Stoica

În spațiul mediatic TV din Republica Moldova va apărea, la sfârșitul lunii august, la Chișinău, primul post de televiziune unionist și independent. Unirea TV este o inițiativă a organizațiilor civice, reunite în Blocul Unității Naționale din Moldova și Platforma Unionistă „Acțiunea 2012” din țara noastră, care militează pentru reunificarea pașnică a Republicii Moldova cu România.
Cu mijloace tehnice modeste, bazându-se strict pe donații, Unire TV va produce și va difuza, în spațiul mediatic din cele două state românești, produse pentru posturile de radio și televiziune, în cele două studiouri de la Chișinău și București.

unirea tv

Mircea Cosma, fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, unul dintre cei mai înfocați militanți ai reunirii Moldovei cu România, a fost printre primii invitați ai televiziunii Unirea Tv, în studiourile de la Chișinău. Mircea Cosma a și făcut o donație modică pentru noua televiziune, iar în semn de recunoaștere a primit și un ”certificat de donator”.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor