logo
RNTV Live

Lacrimi şi durere la mormântul fetei cu “părul de foc”, Mădălina Manole. MOMENT UNIC

lacrimi 7 ani de la moartea Mădălinei Manole. Moment unic
Mihai Constantinescu

7 ani de la moartea Mădălinei Manole. Moment unic

Lacrimi şi durere la mormântul fetei cu “părul de foc”, Mădălina Manole. Pe 14 iulie se împlinesc 7 ani de la moartea artistei. Momentul este cu adevărat unic pentru rude şi familie. A fost prima dată când i s-a putut face o slujbă religioasă. Conform rânduielilor bisericeşti, doar după împlinirea celor şapte ani de la moarte se poate face slujbă religioasă unui sinucigaş. Dar acum a fost iertată şi s-a împăcat cu Dumnezeu. Tatăl cântăreţei va putea să-i facă toate slujbele de pomenire aşa cum este orânduiala ortodoxă. 

 

Prezent la mormânt a fost şi soţul ei. Probabil pentru a nu se întâlni cu tatăl artistei, a venit primul, când încă nu sosise nimeni. Petru Mircea a sosit la cimitir la şapte dimineaţa. A adus o coroană mică pe care scrie “7 ani cu sufletul gol! Te vom iubi mereu”.

Fanul Mădălinei îi scrie în fiecare an câte o scrisoare

La mormântul artistei a venit şi cel mai înfocat fan al ei: Daniel Gheorghe. În fiecare an, acesta îi depune la mormânt câte o scrisoare” în speranţa ca ea o va citi!“. Anul acesta i-a scris cea de-a şaptea scrisoare.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/cutremurator-madalina-manole-bantuie-casa-parinteasca-si-transmite-mesaje-de-dincolo-de-moarte/

Cutremurător! Mădălina Manole bântuie casa părintească şi transmite mesaje de dincolo de moarte!

Mădălina Manole, pe numele ei real Anca Magdalena Mircea, anterior Magdalena – Anca Manole s-a nascut la Vălenii de Munte, la data de 14 iulie 1967. Dacă ar fi trăit, artista ar fi împlinit 50 de ani.

Pe data de 14 iulie 2010, a fost găsită  fără suflare, în locuinţa familiei din Otopeni. Incidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 6:30 chiar de soţul solistei, Mircea Petru. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul repubikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor