logo
RNTV Live

Le-au intrat șerpii în case! AȘA arată o stradă din Ploiești! Oamenii sunt disperați!

strada rafov main
Ciprian Radu

Le-au intrat șerpii în case

Ploieștenii care stau pe strada Râfov au ajuns la capătul răbdării. Hățișul de pe domeniul public a devenit raiul reptilelor, iar oamenii trezit s-au cu șerpii în curți și în case! 

Ploieștiul european se transformă într-un oraș de lumea a treia când dai spre periferie. Oamenii care stau în zonă s-au bucurat de zona mai retrasă, însă condițiile de trai sunt absolut incompatibile cu pretențiile unui oraș ca Ploieștiului.

Străzile nu sunt asfaltate, cei care stau în zonă astupă singuri gropile de pe șosea sau cele lăsate în urma diferitelor lucrări.

Bălăriile au crescut cât un stat de om și asigură habitatul perfect pentru șerpii care au ajuns până în curțile și în casele oamenilor.

Ploieștenii din zonă au făcut numeroase sesizări, însă nimeni nu-i ascultă. Mai trece, din timp în timp, câte un funcționar de la primărie și atât. Nicio măsură, nicio îmbunătățire. Și asta de multă vreme. De prea multă vreme!

 

 

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor