logo
RNTV Live

Le-au luat steagul! Petrolul vs. Tricolorul Breaza 5-0

petro_breaza_main
Ciprian Radu

Între orezăria din tur, de la Breaza, și iarba verde și tunsă perfect de la stadionul Ilie Oană e diferență mare. Pe tabelă, la fel. Lupii i-au luat pe sus pe cei de la Tricolorul Breaza și s-au răzbunat pentru remiza de anul trecut. 

Cu amintirea meciului din tur disputat pe un teren impracticabil și într-o atmosferă ostilă, petroliștii și-au făcut repede meciul ușor. Deși Tricolorul a etalat o formulă defensivă, lupii au deschis repede scorul. În minutul 5, după un corner executat de Păun, Roland Stănescu a reluat din câțiva metri în plasa porții lui Jilavu.

În minutul 21, Păun a majorat diferența cu un șut excepțional, de la 16 metri, mijlocașul lupilor fiind, încă o dată, decisiv pentru echipa antrenată de Tavi Grigore.

Inițiator al fazei care a dus la deschiderea scorului, autor al celui de-al doilea gol, Georgian Păun a contribuit și la cel de-al treilea. A pătruns cu mingea la picior în careu, iar șutul său a fost respins de Jilavu. A urmat un nou șut violent trimis de Alecsandru, din afara careului. Încă o dată, portarul Tricolorului a respins în față, însă, a treia oară, când a șutat și Roland Stănescu, a fost, în sfârșit, învins!

Petrolul 100!

Tricolorul a rămas jos și în repriza secundă. Incapabilă să dea o replică Petrolului, echipa din Breaza s-a chinuit de parcă ar fi alergat prin noroi până la glezne. Ba nu, că așa le-ar fi convenit! Subțire de tot jocul elevilor lui Florin Stăncioiu!

De partea cealalată, lupii au continuat numărătoarea și au ajuns și la golul 100 în campionat! Marcat de Prunescu, în minutul 69, după un corner de pe dreapta.

Apoi, galben-albaștrii l-au înscris și pe cel cu numărul 101, prin Jipa (80) pentru o victorie dulce și meritată!

În etapa viitoare, Petrolul se deplasează la AS Bănești Urleta.

 

Petrolul – Tricoloul Breaza 5-0 (3-0)

Stadion: Ilie Oană. Spectatori: cca 1.500

Marcatori: Stănescu (5, 29), Păun (21), Prunescu (69), Jipa (80)

Petrolul: Nițache – Olaru, Prunescu, Frâncu, A. Radu – Alecsandru – N. Popescu, Catană (65 Jipa), Păun (54 Nițescu), D. Gheorghe (46 I. Dumitrescu) – Stănescu (46 Vintilă).Antrenor: Octavian Grigore.

Tricolorul: Jilavu – Moldoveanu, Vancea, Dumbărescu, Damian, Vlaicu (77 Călin) – Mădălin Vișan (87 Dumitrache), Mușea (60 A. Ilie), Duricu, Manta – Udrea (59 Comnoiu). Antrenor: Florin Stăncioiu.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor