logo
RNTV Live

Legea sportului: Primăria Ploiești, în stand-by. Ce spune Vivi Răchită

vivi_rachita_dobre
Ciprian Radu

Vineri dimineață, la Primăria Ploiești a avut loc o ședință destinată excusiv modificărilor Legii sportului, care ar trebui să deblocheze situația de la CSM Ploiești. 

Participant la ședință, Valeriu Răchită, consilierul pe probleme de sport al primarului Adrian Dobre, a atras atenția asupra unui aspect deosebit de important care vizează CSM Ploiești. Momentan însă, factorii de decizie din Primăria Ploiești așteaptă publicarea legii modificate în Monitorul Oficial.

“Sunt bucuros că au fost aduse aceste modificări. Este important pentru CSM Ploiești și acel aspect care se referă la plata sportiviilor prin contracte de activitate sportivă. Acum, trebuie să așteptăm ca totul să apară în Monitorul Oficial. Din discuțiile care au avut loc astăzi, pare că toată lumea a picat de acord că situația de la CSM poate fi deblocată. Eu aștept și o lege a sponsorizării, pentru că, din modificările actuale, cluburile private sunt lăsate deoparte”, ne-a declarat Valeriu Răchită.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor