logo
RNTV Live

Legiuitorii români vor să introducă CEL MAI GREU EXAMEN AUTO din Europa

sursă foto Adevarul
Mihai Constantinescu

Legiuitorii români vor să introducă CEL MAI GREU EXAMEN AUTO din Europa

Fie ca este vorba de alcool la volan, de viteză prea mare sau pur şi simplu lipsa de experienţă, şoferii începători sunt de foarte multe ori bombe cu ceas atunci când sunt  la volan.

Iată de ce legiuitorii din Românai se gândesc să introducă cel mai greu examen auto din Europa. În acest sens Comisia pentru industrii și servicii din Camera Deputaților discută un proiect prin care se instituie probe mai dure pentru obținerea permisului auto.

Examenul pentru permis a ar urma să conţină patru probe, și nu două ca până acum. Cei care doresc să obţină carnetul de şofer vor trebui să obțină punctaj de trecere la teorie, poligon, traseu ziua și traseu noaptea.

O altă prevedere legislativă spune că nu vor putea obține permisul de conducere cetățenii care nu au terminat 10 clase.

Mai mult, şoferii băuţi nu vor mai avea cum să conducă. Şi nu este vorba de frica pentru pedeapsă impusă de lege. Peste câțiva ani autoturismele ar putea fi dotate cu sisteme inteligente care vor opri motorul în caz că șoferul este sub influenţa băuturilor alcoolice.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesti-un-pieton-a-fost-spulberat-de-masina-in-apropiere-de-mega-image/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/mistere-infricosatoare-in-inima-muntilor-carpati-localnicii-din-busteni-vorbesc-despre-o-carare-blestemata/?fbclid=IwAR3Tz9a-6RLYIfarviI2uotjo3rt3wg61GEvNYTCcGDa_wbcS2l7t4Ifeck

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-masina-s-a-transformat-intr-o-minge-de-foc-pompierii-prahoveni-actioneaza/

Foto cu caracter ilustrativ

sursa suntem-romani.com

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor