logo
RNTV Live

Liberalii îşi aleg preşedintele şi conducerea naţională. Află când

alegeri pnl
rnews
Convenţia Naţională a PNL, în care se va alege conducerea naţională a partidului, va avea loc pe 17 iunie, anunţul fiind făcut e senatorul Cristian Chirteş, membru în comisia de organizare a convenţiei.
Chirteş  a precizat că alegerea preşedintelui PNL se va face pe moţiuni, dar că modul de organizare şi desfăşurare a alegerilor urmează să fie validat de Consiliul Naţional.
Chirteş a mai spus că printre propunerile de modificare a Statutului PNL se regăsesc o serie de proceduri referitoare la alegerea vicepreşedinţilor, secretarilor sau de retragere a sprijinului politic pentru aleşi, dar că speră că printre propuneri să nu figureze şi modificări ale criteriilor de integritate.
“Printre criteriile de integritate figurează în statut că dacă eşti urmărit penal, nu poţi ocupa funcţii de conducere la un anumit nivel. Probabil se vor analiza, eu sper să nu se umble la criteriile de integritate, chiar dacă noi ca partid am avut de suferit, pierzând foarte mulţi oameni. Exista şi cazuri de scoatere de sub urmărire penala după ani de zile, după care omul şi-a pierdut cariera”, a mai arătat Chirteş.
sursa – hotnews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor