logo
RNTV Live

Liceenii de la “Victor Slăvescu” au făcut Școala Altfel la Petrolul

petrolul_altfel
Ciprian Radu

20 de petroliști de la Grupul Şcolar Administrativ și de Servicii ”Victor Slăvescu” din Ploiești au mers, însoțiți de profesoara de franceză, în vizită la ”templul” fotbalului ploieștean, arena ”Ilie Oană”.

După ce au plătit câte 3 lei – taxa de vizitare impusă de Consiliul Local – elevii au făcut turul stadionului, ghid competent fiindu-le chiar administratorul arenei, Titel Arsene, înfocat suporter al echipei ploieștene.

Acesta i-a dus pe copii la vestiare, la masa presei, la loje și, evident,  la muzeul de la etajul 3, acolo unde sunt expuse multe dintre piesele de colecție ale istoriei echipei cu patru titluri și trei Cupe în palmares.

Elevii au avut satisfacția de a-i vedea și pe jucătorii Petrolului. Lupii au făcut poze cu liceenii și au acordat autografe.

Iar unii dintre fotbaliștii lui Tavi Grigore s-au lansat în discuții cu vizitatorii. În special Roland Stănescu, fotbalistul cu patru note de 10 la BAC, cel care a tresărit imediat auzind că elevii sunt de la “mate-info”:  ”și eu am făcut tot această specializare!”. Roland a terminat apoi Academia de Studii Economice.

La plecare, elevii au promis, bineînțeles, că vor fi în tribune la meciul pe care Petrolul îl joacă astăzi, cu Avântul Măneciu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor