logo
RNTV Live

“Liviu Dragnea a comis-o din nou”. Iulian Dumitrescu a sesizat CCR

Iulian Dumitrescu dând declaraţii
rnews

Două ordonanţe de urgenţă sesizate la CCR

Senatorul prahovean, Iulian Dumitrescu, a depus la Avocatul Poporului o cerere de sesizare a CCR în legatura cu două ordonanţe de urgenţă.

Prima dintre acestea, Ordonanţa 54, se referă la şcolile doctorale, iar cea de-a doua, Ordonanţa 55,  se referă la plafonarea indemnizaţiilor pentru creşterea copiilor.

Declaraţia senatorului prahovean

Am exprimat mai multe motive în cererea de sesizare, dar, în fapt, domnul Liviu Dragnea, aşa cum ne-a obişnuit în ultima perioadă, a comis-o din nou. Dumnealui a convocat de la sine putere pe data de 7 august sesiune extraordinară la Camera Deputaţilor, după care a plecat în vacanţă. Însă domnia sa nu avea dreptul să convoace această sesiune decât la solicitarea Biroului Permanent, birou care s-a întâlnit abia în data de 8 august. Deci lucrurile, din acest punct de vedere, sunt clare. Ce este îngrijorător este bătaia de joc pe care o arată PSD, un partid aflat la guvernare, faţă de lucruri simple, legi, regulamente şi Constituţie.

Nu este prima dată când Iulian Dumitrescu taxează modul în care PSD continuă să ia deciziile la nivelul Guvernului.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor