logo
RNTV Live

Liviu Dragnea, ironii la adresa ALDE. ” Eu nu sunt consilier matrimonial…”

dragnea
rnews

Liviu Dragnea, liderul PSD, ironii la adresa partenerilor de alianţă. Preşedintele social democraţilor a afirmat că îşi doreşte ca situaţia tensionată dn interiorul ALDE să se rezolve, iar liderii formaţiunii să ia o decizie fiindcă  ” şi pentru noi e dificil să dicutăm cu cei doi copreşedinţi separat” a afirmat Dragnea.

Acelaşi Liviu Dragnea a spus că şi-a exprimat speranţa că cei doi lideri vor ajunge la un consens.”Nu m-am simtit foarte confortabil sa discutam separat, dar nu sunt consilier matrimonial”, a adăugat seful PSD. Dragnea a subliniat că aşteaptă decizii clare ale partidului în această situaţie.

“Am spus că mi se pare firesc şi cinstit ca noi să solicităm o hotărâre a unui for statutar al partidului, (…) să ştim cu cine vorbim (…) Şi nouă ne e greu sa lucram aşa şi nici nu ne permitem să spunem că îl credem pe Tăriceanu sau pe Daniel Constantin. Noi vrem să credem partidul”, a mai spus Liviu Dragnea.

 sursa – hotnews.ro
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor