logo
RNTV Live

Liviu Dragnea s-a relaxat la Sinaia. Premierul i-a ținut companie

Fostul ministru al Apărării dă cărțile pe față! Avertisment pentru Liviu Dragnea
Oana Stoica

Întâlnire de gradul trei la Sinaia

Potrivit unor surse politice, citate de Agerpres, Liviu Dragnea s-a întâlnit la Sinaia cu premierul dar și cu alți membri ai cabinetului.

Se pare că a fost o întâlnire informală și de relaxare, spun surse din PSD.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și președinte al PSD, a mers sâmbătă pe Valea Prahovei.

După Delta Dunării….la Sinaia

Discuțiile cu Mihai Tudose și o parte a miniștrilor din cabinet au vizat aspecte de ordin tehnic și organizatoric, precum și chestiuni legate de noua sesiune parlamentară care va începe vineri, 1 septembrie.

Cel mai probabil s-a discutat și despre legea pensiilor, mai ales că săptămâna viitoare va avea loc o nouă reuniune a Comitetului Executiv al PSD.

“O să avem din nou o întâlnire a Comitetului Executiv în weekend, grupurile parlamentare și Guvern, tot pe aici”, a declarat joi, la Neptun, președintele PSD, Liviu Dragnea.

Iniţial, se vehicula că întâlnirea ar putea avea loc în Delta Dunării.

Întâlnirea de sâmbătă de la Sinaia vine după cea de joi, de la Neptun.

Aici a avut loc o şedinţă oficială a Comitetului Executiv Naţional, în care s-a discutat cu precădere despre agenda parlamentară.

Sursa: https://www.agerpres.ro/politica/2017/08/26/dragnea-intalnire-informala-la-sinaia-cu-premierul-tudose-si-ministri-ai-cabinetului-surse–13-08-45

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor